Jaha..

Då har man fått den ack så vanliga semestersjukan. Vaknade upp med ont i halsen, ont i huvudet och täppt näsa. Tur att mannen var hemma så att han kunde ta hand om mig lite (har dessutom fått obegränsad tillgång till hans iPad med Angry Birds på så jag klagar inte). Det enda jag tycker är en aning konstigt är varför den kommer nu, fyra veckor in i min "semester".. Antar att jag slappnade av för mycket på Turks and Caicos så att bacillerna fick fäste.

Meet my friends, Ben and Jerry.

Kvällen tillbringas med mina goda vänner Ben och Jerry framför säsongsavslutningen av Jersey Shore på datorn. F fick sin iPad idag. Vi har laddat ner Angry Birds så att jag kan leka med den hela dagen imorgon!

I ♥ Marshalls

Det blev lite shopping idag! Som jag tidigare har konstaterat att F och jag inte bör gå och shoppa tillsammans (framförallt inte om JAG har tänkt shoppa) eftersom både jag och F har ett helvete då. Idag var det istället himmelriket, för jag kunde gå runt i två timmar inne på Marshalls, något som hade varit omöjligt i Fs sällskap. (Don't take this wrong honey, jag älskar dig mest av allt ändå!)

Tyvärr gör kameran inte riktigt bilderna rättvisa. Färgerna är lite klarare och starkare i verkligheten.


Fin klänning i mörkturkost chiffongliknande tyg, ($24).


Bruna läderballerna från Michael Kors, ($49).


Koboltblå sidentopp med volanger på framsidan, ($16).


Korall-/orangefärgad tisha med ficka på ena bröstet, ($12).
Köpte dessutom en gråmelerad hoodtröja från Ralph Lauren som jag sitter och myser i just nu, dock ville den inte riktigt fastna på bild.

Firehouse

Har precis ätit frukost/lunch på Firehouse, typ Subway fast bättre! Det är grundat av brandmän, men tyvärr är det inte brandmän som jobbar där.


Tror att de hade fått väldigt många fler kvinnliga kunder om de som arbetade där såg ut såhär, eller vad tror ni?

Fresh Prince of Bel Air

Kollar på Fresh Prince of Bel Air. Så bra! Will Smith var grym redan då och är ännu bättre nu!

Idag har jag tänkt åka en sväng till Marshalls och sedan till Lenox för att kolla ögonskuggor och nagellack på Sephora. Marshalls är en butikskedja som säljer allt från heminredning till väskor till kläder. Lite som ett Åhléns, enda skillnaden är bara det att de har dyra märken, fast mycket billigare för att det ofta är utgående kollektioner/färger osv. Skall man bara köpa basgrejer eller väskor/skor är det grymt för det är så billigt! Dock får man leta för att hitta guldkornen, men det är värt det! Jag hittade en av mina favoritväskor på Marshalls (en messengerbag från DKNY).

Dagens

Idag har jag på mig mitt nya linne från Urban Outfitters (lägg gärna märke till mina fint manikyrerade naglar som jag har pysslat med idag).

'
Bjuder även på en liten dubbelhaka för att fira the american lifestyle!

Inte helt fel

Man längtar ändå tillbaka lite till sol och värme nu när man är tillbaka i ett molnigt och kyligt Atlanta. Imorgon skall det i alla fall bli sol, tjoho! Kanske till och med kan ha shorts på sig om jag har tur. Ikväll blir det hockey på tv, Atlanta möter Montreal, ryggbiff till middag och multi grain Pringles med cheddarsmak till kvällssnack. Life is gooood!


En bild från Pelican Beach på North Caicos. Dessa snäckor fanns överallt, var lite sugen på att låna med mig en hem ända tills jag såg boten man skulle få om man tog med sig snäckor från ön..

Make up

Är sugen på att gå en make up-kurs eller något, känner att man är lite fast i samma gamla smink, samma gamla stil. Skulle vilja lära mig att använda färg bättre, oftast blir det lite sotat bara och så nöjer man sig med det. Får försöka jaga ut det "klassiska" i mig genom att börja försiktigt. Imorgon är det jag som åker till Sephora och köper mig en eller två lite mer färgglada ögonskuggor (plommon räknas, right?!).


Kanske att man skulle...

besöka Marshalls idag? Det enda som tar emot är att jag måste tvätta ansiktet, sminka mig, gå till tunnelbanan, åka tunnelbanan, gå från tunnelbanan till Marshalls.. Äh, jag gör nog det imorgon istället, det är lite goare att sitta i Fs säng, kolla på Jersey shore i hotpants och tisha och käka Pringles.

Like, like, like!


Marc Jacobs - Quilted Stam Bag


Marc by Marc Jacobs - Bianca Leather Clutch

Om de två underverken härovan hade varit billigare hade jag köpt dem, men 8.000kr för den översta och 2.100kr för den understa känns lite väl dyrt. Varför skall väskor vara så sjukt dyra?!

Rainy days

Hittade ett par superroliga ballerinas idag på J.Crew också. De är gjorda i samma material som gummistövlar så att de skall tåla regn bättre. Kanske är något för oss hemma i regniga Sverige?

Hemma bra, men borta bäst!


Today's shopping!

Idag har jag hittat min nya kärlek. Det är inte en ny man, det är inte en ny Ben&Jerry's smak, det är inte ett par högklackade skor (även om dessa också tenderar att bli mina nya kärlekar) utan en ny, trumvirvel tack, CLUTCH!


Kan med fördel dessutom användas på dagen då den har en axelrem. Jag-älskar-den! Äkta skinn, med mörkt guldig dragkedja och axelremskedja, inte sådär glättigt guldig som på många andra. Till råga på allt så är den superrymlig Den har fyra olika fack (fem om man räknar med mobilfacket) så nog skall allt som behövs få plats i denna lilla goding. Tack J.Crew för att ni har gjort mitt liv lite bättre!

Den andra shoppingen hamnar visst lite i skymundan, tio par trosor från Victoria's Secret, två linnen och en kjol från Urban Outfitters och en t-shirt från Aeropostal är inte heller fy skam, imorgon så skall jag försöka hinna med fler affärer än sju stycken.

Chicago vs. Detroit

Spagetti Bolognesen avnjuts framför Chicago - Detroit, en helt galen match! Elitserien kan slänga sig i väggen, detta är riktig hockey!

Kom hem från Lenox med lite nya grejer, skall ta en bild och visa lite senare, nu måste jag återgå till matchen!

Le Creuset

På en av de shopping malls som vi förhoppningsvis skall åka till i helgen har de en Le Creuset outlet. Tillåt mig att vara extra hemmafruig, H-E-A-V-E-N! Älskar deras produkter! Har länge tänkt köpa mig en gjutjärnsgryta (hemmafru my ass, pensionärsfru skall det nog vara) och nu kanske jag har chansen att köpa en riktigt billigt! Ett litet problem bara. En gjutjärnsgryta väger typ ett ton. Nu är det dags att välja - 5 kg kläder eller 5 kg gjutjärnsgryta?

Good mooorning USA!

Har precis ätit frukost framför Catch me if you can. Bra film! DiCaprio och Hanks är en toppenduo. 




Var ju lite sugen på att läsa till pilot ett tag. Tänk om jag hade blivit det? Eller flygvärdinna? Fast det känns som ett yrke som man kanske inte vill ha hela livet, alltså flygvärdinna.. Lite som reseledare..

Back in Atlanta

Efter att planet var 1,5 timma försenat så är vi nu hemma i Atlanta igen och har ätit kinamat till middag och jordgubbar med mjölk till efterrätt. Nom, nom! Imorgon skall jag försöka ta mig till Lenox eftersom Victoria's Secret har ett erbjudande som jag är lite sugen på, 7 trosor för $25!

F har dessutom lovat mig att vi skall åka antingen till North Georgia Premium Outlet eller Mall of Georgia i helgen! Vädret ser dessutom ut att bli bättre! Sol och 20 grader framåt veckoslutet så kanske inte är det bästa att shoppa i, men om jag har tur kanske F kan gå med på att åka till en sjö som ligger här i närheten också!

Vår resa i siffror

  • Vi har varit borta i tio dagar.
  • Vi har besökt tre av de 30 öarna (bara åtta är bebodda).
  • Vi har bott på tre olika hotell.
  • Vi har hyrt bil en dag.
  • Vi har varit på fem olika stränder.
  • Vi var ensamma på fyra av stränderna.
  • Vi har cyklat en dag.
  • Vi har badat i havet ungefär 32 gånger.
  • Vi har badat i en pool en gång.
  • Vi har använt två flaskor solkräm (Spf 20 + Spf 30).
  • Vi har använt en roll-on med "Mygga".
  • Jag har fått 75 stycken myggbett/knottbett.
  • F har fått ett monsterbett.
  • Vi har tagit ca 500 bilder.
  • Jag har bränt mig en gång.
  • Vi har ätit fyra burkar Pringles.
  • Vi har ätit skaldjur/fisk till middag åtta dagar.
  • Vi har ätit pizza en gång.
  • Jag har fått 76 stycken myggbett/knottbett (fick ett till precis).
  • Vi har träffat på en kackerlacka.
  • Vi har sett ca 70 ödlor.
  • Det har regnat noll gånger.

A-W-E-S-O-M-E!

Såhär bra hade jag det igår när vi var på stranden! Vattnet är ca 25 grader varmt så man fryser inte direkt. På vissa ställen där det är väldigt grunt så är det snarare pissljummet.


Det är synd att jag inte är så inzoomad för då missar ni mitt nöjda flin.

Cykeltur!

En av dagarna tog jag och F en cykeltur på North Caicos (man fick låna cyklar gratis på hotellet).


Vi cyklade förbi Flamingo Pond (de rosa små prickarna är flamingos).


Där hittade vi denna lilla krabat.


Efter ett tags cyklande så kom vi fram till ett övergivet "folkets hus". Vattnet var otroligt turkost så jag och F var tvungna att stanna och njuta lite.


Vad tycker ni? Ser det härligt ut?


Efter att ha cyklat på en sandväg i en kvart för att hitta en "scenic point" blev det för varmt så vi gav upp och vände tillbaka, dagens träning.

North Caicos

Här kommer lite bilder från i måndags när vi åkte ut till North Caicos. North Caicos har ungefär 2.000 invånare (Providenciales, ön där vi bodde först och även nu, har 20.000 och är väldigt mycket mer exploaterat). Vi bodde på ett pittoreskt, men väldigt mysigt hotell utan varken tv eller internet (= mer uppmärksamthet till mig, YES!). 




Vi kunde se många fina platser på båtturen till North Caicos.


Jag och F var lite sugna på att köpa ett litet sommarhus här.


Såhär nöjd blir jag när jag får hummer till middag!


Utsikten från vår uteplats.

Sista dagen

Försökte att lägga upp ett inlägg från Fredriks iPod förut på stranden, men det gick inte riktigt så bra som jag hade tänkt mig.. Jag kunde bara fylla i rubriken, men inget mer så det inlägget fick jag strunta i.

Dagen har spenderats på stranden med den vanliga sista-dagen-mentaliteten vilket betyder att jag tror att min hud klarar mycket mer än vad den gör och smörjer mig alldeles för lite. Det slutar med att jag alltid sista kvällen ser ut ungefär såhär:



Inte superkul, men man skall tydligen lära sig av sina misstag (när undrar jag då?!). Imorgon vid två-tiden östamerikansk tid åker vi hem härifrån. Hade gärna stannat en eller två dagar till, men samtidigt skall det bli rätt skönt att komma "hem" till Atlanta igen.

Tillbaka till civilisationen

Efter att i fyra dagar ha varit utan både internet och tv och enbart ha varandra att umgås med så uppskattar man tekniken desto mer, (dock gick det bättre än vad man kan tro :)).

Vi trodde att alla rummen på hotellet på North Caicos skulle vara uthyrda, men ack så fel vi hade. Första dagen var det jag, F och en ensam fågelskådare (våra egna spekulationer, kunde lika gärna ha varit en eremit). De kommande tre dagarna var det jag, F och ett medelålderspar. Vi hade stranden för oss själva och en dag fick vi låna en bil från hotellets biluthyrning. Lovar att uppdatera mer ikväll, nu skall jag uppdatera mig själv lite på vad som hänt i Japan och Libya.

"Not much people"

Om några timmar skall vi ta färjan över till North Caicos. Enligt hotellets ägare här på Caribbean Paradise Inn så var det "not much people" (skall läsas med fransk brytning, han är belgare) och stranden var "suberb" (uttalades helt på franska). Dock har vi hört att det finns mycket mygg där (också hotellägarens uppgifter) så vi skulle ta med oss mycket myggmedel. Eftersom mina myggbett blir ca 5 cm i diameter och knallröda så att jag ser spetälsk ut så är vi väl förberedda med både Mygga roll-on och After-Bite-stick.


Utsikt över Grace Bays östra sida.




Denna lilla krabaten hittade vi när vi var ute och promenerade på stranden.

Providenciales by night



Imorgon åker vi vidare till North Caicos, en annan ö som ingår i Turks and Caicos islands. Där kommer vi kanske inte ha något internet så uppdateringen kanske blir ännu sämre (om det ens är möjligt). Lovar att blogga ordentligt tillbaka i Atlanta annars! Vi stannar på North Caicos till på fredag, sedan åker vi tillbaka hit till Provo för två nätter till här vid Grace Bay. På söndag åker vi "hem" till Atlanta.

Jimmy's Dive Bar

Ikväll har vi ätit på Jimmy's Dive Bar. Vi åt de godaste ribsen jag någonsin ätit! Det enda som är tråkigt är att inga ribs någonsin kommer att smaka lika gott..






Såhär trevligt sällskap har Fredrik.

Dagens shopping!


Dagens shopping: cyklop och snorkel

Gårdagen




Gårdagen spenderades på stranden, vid poolen, på verandan med ett glas rosé och på en restaurang där servicen var riktigt dålig. Antar att man tänker extra mycket på det när man själv är i servicebranschen. Maten var god, men väldigt stark.

L - Det brinner i min mun. Fredrik, seriöst, det brinner i min mun!!!
F - Äh, så starkt kan det inte vara.. (Smakar)
L - Jo, alltså det brinner i min mun. Jag känner ingen smak, det är bara starkt.
F - Jag tycker att det var god hetta. (Tar en tugga till)
L - (Tyst)
F - Okej, lite starkt kanske. (Dricker upp sin cola)




Var tvungen att testa nya kameran lite!

Middag i fredags

I fredags lyckades vi på något sätt ta oss förbi skyltarna "guests only" och in till en undanskymd restaurang. Det var jag, F, två familjer, en servitör, en servitris och en kock. Maten var underbar och det var superlugnt. En skön start på semestern här!






Red Snapper med grillad sparris och tomat med ris, nom nom!


Kanske får köpa oss en lägenhet här på Grace Bay Club så att vi kan chilla i denna poolen istället!

Tillbaka från stranden

Dags för lite lunch efter några timmar på stranden. Jag och Fredrik hyrde solstolar och parasoll och hade det allmänt gött. En muffin på det och förmiddagsfikan var räddad. Det är en hel del moln idag och blåser en del så förhoppningsvis blir det lite klarare imorgon, men yr.no visar att det är risk för regnskurar. I och för sig så har ju meteorologer haft fel förut! Två bilder från stranden idag:




Nöjd efter ett bad i havet!

Caribbean Paradise Inn


Utsikt från vår lilla veranda!


Mellanmål!

På väg!

Såhär såg det ut när vi flög över de karibiska öarna. Man kanske skulle ha läst till pilot istället och enbart flugit karibiska rutter..




Hockey!


Hockeyn igår var grym! En bra match som slutade med förlängning och sedan straffar (för att Thrashers tyvärr släppte in ett mål när det var två minuter kvar). Thrashers vann till slut så äntligen fick vi anledning att jubloa lite!




GO THRASHERS!!!


Philadelphia på väg mot mål, tur att Pavelec är bra!


Skott på mål från Atlanta.


När det är powerbreak sopar lagets cheerleaders isen, antar att det är en av anledningarna till att det är fler killar än tjejer på matcherna.

Sämsta bloggaren

Jag måste vara en av de minst aktiva bloggarna, ett inlägg per dag är ganska dåligt faktiskt och bättre lär det tyvärr inte bli den kommande veckan. Håller just nu på och packar inför resan imorgon, det går sådär..

Annars så har jag gjort en hel del idag. Imorse så fick vi veta att Best Buy hade fått in kameran som jag ville köpa. Jag skyndade mig allt vad jag kunde så att den skulle finnas kvar när jag kom dit och visst fanns den kvar så nu skall det fotas! 


Köpte ett paket så att jag fick med ett extra objektiv och en väska. Dock var väskan väldigt stor, inte så praktiskt. Skall ta fina kort på Turks and Caicos i alla fall! (Blev en Nikon D3100.)

Tog en sväng på Target också, fick med mig två klänningar, ett par sandaler och ett par somriga skor. Köpte en ny resväska också, men den fick inte komma med på bild.




För att avsluta så tänkte jag visa lite vårbilder härifrån Atlanta som jag tog när jag och F var och köpte handbaggageväska till honom.




Planering

Tänkte att jag skulle komma upp i ordentlig tid imorgon (allt innan klockan 10 är godkänt) för att åka till Best Buy och Lenox så jag kan kika efter kamera och kläder m.m. Förhoppningsvis skall vi på hockey på kvällen, Thrashers möter Pittsburgh. GO THRASHERS!

På fredag åker vi på "semester" (mest semester för F eftersom jag har semester hela tiden när jag är här). Turks and Caicos here we come! För att ni skall skapa er en uppfattning om vart det ligger och hur det ser ut lägger jag upp två bilder. (Vi kommer att bo på Providenciales och North Caicos.)




Grace Bay på Providenciales, ser inte helt fel ut va?!

Älskling, maten är klar!


Nu: Brownie med grädde, jordgubbar och kiwi!

Ändrade middagsplaner

Jag tog mig själv i kragen och ryckte upp mig, inte kan jag erbjuda mannen hämtmat till middag! Det får bli hamburgare istället. Världens tjockaste hamburgare:



Nya boken!

Nu skall här läsas! Denna får följa med på semestern under springbreak som är nästa vecka! Innehåller de 10 bästa artiklarna från Harvard Business Review gällande management.

Årsredovisningar

Sitter och skriver på ett sammandrag av Walmarts årsredovsning på engelska, en uppgift i min distanskurs Affärsengelska. Är snart klar faktiskt! Det knäppaste (men positivt för mig) är att jag tycker att det är roligt. Jag tycker att redovisning är roligt.

När man var liten, alltså riktigt liten, ville man bli häftiga grejer, polis, brandman, tjuv (om man inte hade en helt etisk personlighet) eller något yrke som hade med djur att göra, veterinär, delfinskötare eller ryttare.. Nu sitter man här 10-15 år senare och inser: jag, Louise Lind vill bli revisor. Känns skönt att äntligen ha kommit till sans med sin vilja. Tänk om jag hade blivit delfinskötare istället? Är det ens ett yrke, kan man bli anställd för att på heltid ta hand om delfiner, måste man inte ta hand om andra djur också i så fall så att det heter djurskötare? Lurigt det där..

Hej, hej, hemskt mycket hej!

Har inte skrivit tidigare för har faktiskt varit lite busy. Har bland annat gjort test för en praktikansökan till ett revisionsbolag, skrivit på en uppgift i min distanskurs, ätit lunch på student center med F och Helena, en tjej från Lund som är här som utbytesstudent och nu har jag fått hem en bok som F har beställt till mig, Managing People.

F tyckte att jag borde läsa på lite om management nu när jag har blivit enhetsansvarig och jag var inte särskilt svårövertalad. Eftersom F har mycket i skolan blir det hämtmat från Chinese Buddha ikväll framför solsidan och brownie till efterrätt.

Godnatt..

Sitter och halvsover framför That 70's Show. Borde gå och lägga mig så jag kan gå upp tidigare än 10 imorgon. Tänkte åka till Lenox och kolla lite nämligen! F har mycket i skolan så vill inte riktigt störa honom när han sitter och pluggar så får nog åka själv imorgon, men det brukar gå bäst då, F slipper bli uttråkad och jag slipper ha en svans i butikerna!

Jaja, sov gott.

JERSEY SHORE!!!

Kan. Inte. Sluta. Kolla. GAH!

God morgon!

Planerna för idag är... INGA PLANER! (Som vanligt.) Det regnar så har inte någon större lust att gå ut. Skall en sväng till Publix, eventuellt måla naglarna och göra en uppgift i min distanskurs. Sådär ja, spännande liv!

...

Häromdagen på Sephora köpte jag en nagelfil som man skall fila och polera naglarna med. Den gör naglarna nästan lika glansiga som genomskinligt nagellack, bara det att naglarna är helt naturliga. Såhär blev resultatet:


Resultatet


Brownie med grädde och jordgubbar!

Påhittat löfte?

Enligt F så hade jag tydligen lovat att jag i princip skulle baka hela tiden under min vistelse här. Jag kan inte riktigt komma ihåg ett sådant löfte, men för att behålla hemfriden så kompromissade vi och det blev såhär:


Browniesblandning som man bara rör ihop med vatten, olja och ägg och in i ugnen, klart! Tänker servera med grädde och jordgubbar, hoppas att det duger för mannen.

Jersey Shore - season 3

Började kolla på tredje säsongen av Jersey Shore igår. Mycket underhållande program! Sitter och fnissar lite för mig själv framför datorn med hörlurarna i när jag tittar.

L - Hihihi!
F - Vad fnissar du åt?
L - Inget.. hihihi!
F - Nähe..
L - Hihihi!


Fortfarande slut..

Best Buy hade inte fått inte kameran ännu.. Får trösta mig med att åka till Lenox istället. Måste gå och handla på Publix också, ikväll blir det Flygande Jakob!

Time to freshen up

Har precis ätit frukost. Snittar ca 10 timmars sömn per natt här i Atlanta, skönt! Man måste få sin skönhetssömn, bra för att förebygga rynkor har jag hört! Haha!

Skall duscha och sedan åker jag till Best Buy för att se om de har fått in kameran och sedan vidare till Lenox Square för att roa mig lite. Idag är det molnigt, men 20 grader varmt, får bli shorts igen!

Kvällen i bilder


Middag: Ryggbiff med crisscuts, sallad och barbequesås.


Efterrätt: Ben&Jerry's, Froyo - Half baked.


I DVDn: Säsong 1 av Solsidan.

Bra service

Man märker att USA är ett bekvämlighetsland. Alla tar bilen överallt. I klädbutikerna så letar man inte efter sin storlek själv, det gör personalen + att de bär det man valt ut till kassan. Allt säljs i storpack för att man inte skall behöva handla så ofta. När man väl handlar behöver man inte ens packa ner sina varor själv. Det för tankarna till när man spelade fotboll och skulle vara "nerpackare" på ICA för att tjäna ihop lite pengar till fotbollslaget. Enda skillnaden är att de som packar här faktiskt är anställda av mataffären för att göra det. De har inte riktigt förstått det här med att skala bort onödiga kostnader..

CSI: Las Vegas Marathon!

En av tv-kanalerna har kört CSI: Las Vegas maraton hela dagen! De avsnitten från den gamla goda tiden, när Gil Grissom var med, bland annat de avsnitten med miniatyrmördaren. Började kolla imorse och fortsatte att kolla nu när jag kom hem. Strax skall jag kila iväg till Publix, ikväll blir det ryggbiff med potatis-crisscuts. Mums filibaba!

Sci-Fi Day?

Kom precis hem efter en promenad med F. Nere i Midtown Atlanta var det fullt med människor. Det roliga var att de flesta av människorna hade helt galna utstyrslar, allt från sexy maid till pokemons till att enbart ha en svans fasthängd. Fick ingen bra närbild eftersom jag inte gillar att smygfota så tog en bild där det var några som hade en "låtsasfight".


De två i bar överkropp på mitten av bilden var det som "fightades". De sa typ "I now put a bla-bla-spell on you" och så jublade publiken. Någon sorts rollspel.. (Lägg märke till socialdemokraten som står precis framför kameran, visste inte att sossarna tryckte upp jackor för att marknadsföra sig i USA.)


Här får ni en bild på lite vårtecken! Bilden är inte så tydlig, men trädet i mitten av bilden blommar för fullt!


Bjuder på en bild på mig själv också, får bli dagens. Härligt att kunna använda shorts och linne!

Mina kokkonster

Eftersom jag kallar mig hemmafru så måste jag ju självklart laga en del mat. Igår provade jag på en ny grej. Det blev vitvinspocherad red snapper med saffransås. Låter gott va? Tog lite tid, men var inte svårt alls. 

Tyvärr tog jag ingen bild på det färdiga resultatet, så jag bjuder på en bild på en red snapper istället. Bon Appetit!


Angående Mary Mac's

Hade ju planerat att ta bilder på den riktigt sydstatsamerikanska maten på Mary Mac's, a real southern restaurant, men tyvärr begick jag ett misstag som förmodligen alla nya bloggare gör.. Jag glömde simkortet till Fs kamera i min dator efter att jag hade lagt in bilder. Det var väldigt god mat i alla fall..

Gårdagens

Igår var vi på Best Buy och skulle kolla på kamera. När vi väl var överens och hade bestämt oss för en kamera så visade det sig att den var slutsåld.. WHY GOD??!! WHY?! Så vi åkte till Lenox Mall och kollade i affärer istället. F var snäll och följde med in på VS, trots att jag lovat att han skall slippa, för att jag ville att han skulle hjälpa till att välja ut en bodylotion, det blev denna:


Luktade supergott i flaskan så hoppas att den luktar lika gott på. Mumma.

Idag har jag inte så mycket planer (som vanligt). Tror att jag skall ta en promenad på campus för det är väldigt fint väder ute. Sol och det skall tydligen bli 23 grader idag. Inte helt fel! Vad har ni för väder hemma i Sverige? Såg att Eric Saade hade vunnit Melodifestivalen.. Vi får hoppas att Europa gillar lammkött!

Vill ha!

Skall kanske åka och kolla på en systemkamera idag! De har grymma paket som man kan köpa här borta, med extra objektiv, väska och minneskort, så skall till Best Buy och kolla vad de har att erbjuda. Sedan blir det nog en sväng till Lenox Square. Nice!

Southern food

Ikväll skall vi gå på en restaurang som har typisk sydstatsmat. Den heter Mary Mac's och tydligen så skall vi beställa in någon meny så att man får massa rätter. Har varit inne på deras hemsida och kollat på menyn, låter riktigt gott! Får ta bilder och visa när vi kommit hem igen.

Det ser mörkt ut..

Det verkar som om iPad2 inte kommer till denna butiken idag. Antar att jag får trösta F hela kvällen och se på videoguides och reklamfilmer för iPaden hela helgen.. Hade till och med varit bättre om F hade fått den så jag hade fått se den IRL istället för att tvingas se på Apple-anställda som berättar om hur OERHÖRT bra och fantastiskt på alla sätt iPaden är..

En evig väntan

Jag och F befinner oss på Barnes & Noble där de kommer att sälja iPad2. De har tydligen inte fått in den än, så kanske måste vi gå hit imorgon igen. Vi har lite proviant i alla fall så vi klarar oss i några timmar.


Double chocolaty chip frappuccino och en chocolate and peanut butter minicupcake. Nom, nom, nom!

Oat

Här i USA har de jättesöta små påsar med havregryn som man bara blandar med kokande vatten alternativt mikrar så blir det havregrynsgröt. De finns i massa olika smaker, apple and cinnamon, maple and brown sugar (har ej testat än för den låter äcklig), cinnamon and spice m.fl. Min favorit är äpple och kanel, den äter jag varje morgon till frukost. (Det är dags att anteckna nu för er som inte har något liv: "Louise favorithavregrynsgröt = äpple och kanel.)

Idag har jag gjort mina hemmafrusysslor. Jag har städat köket och nu skall jag göra mig iordning för att köa till iPaden med Fredrik. Kan ju inte låta honom stå själv, då kanske han köper massa galna tillbehör som gör att jag kommer att få ännu mindre uppmärksamhet..

Genmodifierade jordgubbar?

Vi köpte två liter Florida-jordgubbar på Publix igår, idag var det dags att provsmaka! Dock känns det som om dessa jordgubbar inte är helt naturliga.. Vad har de egentligen för gödning där nere? Goda var de i alla fall!


Förhandlingar avslutade!

Efter två timmars förhandlingar har jag och F nu kommit överens om att han skall få köpa iPad2. Jag hade tre krav som jag försökte få igenom. I slutändan har jag fått igenom alla tre, bra jobbat av mig!

Fredrik får alltså köpa iPad2 om han på iPaden installerar:
1) Doodle Jump
2) Angry Birds
3) Blondinbellas app (denna var av någon anledning svårast att övertyga Fredrik om)

Är nöjd med överenskommelsen, eventuellt skall jag skriva in någon klausul om att jag alltid skall få välja vilken film vi kollar på om vi kollar via iPaden.

Plötsligt händer det..

Imorgon sker det. Det vi längtat efter (Fredrik) och våndats över (jag). iPad2 släpps för försäljning här i USA.. Den stora anledningen till min ovilja att gilla denna pryl är detta:

Sen kväll, jag har precis somnat. Jag väcks av ett starkt sken. Vaknar lite halvt i panik, tänker "vad var det? Anfaller utomjordingarna?". Hjärtat slår. Hjärnan börjar bearbeta vad ögonen ser. F ligger och pillar med sin iPod touch.
F - Är du vaken? Skulle bara se om du var vaken.

Det visar sig att han har riktat iPoden mot mig för att se om jag var vaken.
L - (Tänker: Nu är jag det din jävel..)

Om en sån liten sak som iPod touch kan åstadkomma så mycket, tänk skenet från en iPad rakt i ansiktet kl. 01 på natten. Inte så trevligt va?

Här är den. F är i himmelriket medan jag är i helvetet. Vänta lite.. F ropar, han vill visa någon videoguide över hur iPaden funkar. Jag tänker kolla vart batteriet sitter, plocka ut det alternativt sno laddaren och gömma det/den någonstans där F aldrig skulle leta (min Sephorapåse). Over and out.

PT?

F har varit lite förkyld, men han har lovat mig att snart så skall jag få följa med till Georgia Tech's fitness center. Det är det stora gymmet som alla studenter på GAtech har tillgång till. Är riktigt laddad för att gå dit. Tydligen skall de ha en löparbana på femte våningen som skall vara 6,7 miles. Den måste jag prova!


Det ser inte så imonerande ut såhär, men är tydligen jättestort och bra!

Dagens outfit

Jag tänker inte vara sämre än övriga bloggare. Här bjuder jag på dagens outfit, riktigt fancy idag!


T-shirt - Barnes & Noble, Georgiatech shop, Mjukisbyxor - HM

Jerry Springer

Frukostsällskapet idag blev Jerry Springer Show eftersom F redan hade gått till skolan. Idag var det gay-edition på Jerry Springer. Det handlade om:
  • En tjej som skulle erkänna för sin kille att hon inte alls arbetade på Walmart utan arbetade som eskortflicka. Hon skulle dessutom erkänna att hon inte var en tjej utan en kille. Resultat: hennes kille ville inte ha något mer med henne att göra, han kunde acceptera att hon arbetade som eskortflicka, men inte att hon egentligen var en kille.
  • En kille som skulle erkänna för sin mamma och flickvän sedan två år att han hade en manlig älskare. Resultat: mamman och flickvännen var övertygade om att det var en fas som killen skulle gå igenom, men hans älskare som hoppade runt i guldtights trodde inte det.
  • En kille som försökte vinna tillbaka sitt ex genom att cheera för honom. Resultat: Exet ville hellre vara tillsammans med sin nya kille som var bättre på att cheera.

Så spännande har min morgon varit och just nu kollar jag på House. Idag skall jag försöka hitta ett gym som jag har kollat ut.


Papa John's

Såhär spenderar alltså jag och mannen kvällen. Pizza till middag, vanilla coke att dricka och hockey på tv.
Life is good!




Atlanta leder just nu med 2-1 (Carolina Hurricanes gjorde mål precis efter att jag tagit bilden :(). Go Thrashers!

Pizzatime!

Ikväll har jag lovat F att vi skall käka pizza, vi har precis beställt klart på internet, käckt va? Jag kunde beställa precis vad jag ville på min halva så kunde F ta pepperoni (som jag inte gillar) på sin. Beach 2011 - here I come!

Shopping!

Lenox Square har bra shopping! Dock hann jag inte gå runt så länge eftersom jag först var tvungen att pallra mig till universitetets bokaffär (Barnes and Noble) för att köpa mig ett paraply då Fredrik behövde sitt själv. Själviskt tyckte jag som anser att shopping är viktigare än skola.. (just kidding). Hann i alla fall med de butiker som F har bannlyst. 



Sorry för blänket på Sephorapåsen, kläderna blev bäst med blixt :) Det blev alltså tre BHar, två par trosor och en bodylotion med glitter i inne på VS. Självklart mycket push-up, man måste göra det mesta och bästa av det lilla man har!

Köpte dessutom ett fint baslinne med spetsrygg och ett par svarta shorts inne på American Eagle Outfitters. På Sephora köpte jag lite gott och blandat: ögonskugga, foundation, nagellack, eye-makeup remover m.m. Har haft en ovanligt produktiv dag måste jag säga!

Off to Lenox Square

Nu drar jag till Lenox Square för att shoppa lite! Uppdaterar när jag kommer hem igen, förhoppningsvis har jag lite nyshoppade saker att visa upp då!

Regnet det bara öser ner

I Atlanta är mars den regnigaste månaden. Det märks idag när regnet öser ner. Jag har tänkt åka till Lenox Square och shoppa på egen hand eftersom att shoppa med mannen är som att gå på museum med ett litet barn. Man bör muta honom med glass alternativt kaffe för att få en lugn stund.

Jag är i och för sig en väldigt snäll flickvän eftersom jag har lovat F att han inte skall behöva gå in i två specifika butiker med mig.
Butik nr 1: Sephora
Butik nr 2: Victorias Secret

Samtidigt betyder detta löfte att jag skall slippa följa med F när iPad2 släpps på fredag. Känns som en bra överenskommelse!

Fettisdagen!

Snart blir det semla, men först skall jag läsa lite i min Glamour som jag köpte innan vi flög hem från Boston. Jag lever ett så busy life att jag inte har hunnit läsa den än. Äh, vem försöker jag lura, jag har läst bloggar och varit inne på Facebook istället.

Oväntat

Kriminaliteten här i Atlanta är rätt hög, därför skall man hålla sig undan vissa neighborhoods, inte åka tunnelbana efter kl.19 osv, osv. På grund av detta skall man alltid vara lite på sin vakt. Därför blev jag lite fundersam när jag var på väg till mataffären alldeles nyss och gick bakom en man som gick aningen långsammare än mig vilket betydde att jag var på väg att komma ikapp honom.

Man ~40 år - (Sneglar bakåt på mig)
L - (Tänker: varför tittar han på mig? Tänker han råna mig?)
Man ~40 år - (Sneglar bakåt på mig igen)
L - (Tänker: okej, nu är min sista stund kommen, är det där en pistol? Eller en kniv?! Herregud!)

Båda stannar upp vid ett övergångställe där det är röd gubbe.

Man ~40 år - I'm sorry to disturb you miss..
L - (Tänker: Då var det kört, mamma och pappa jag älskar er!)
Man ~40 år - but you look very pretty today!
L - T-t-thank you.

Det är viktigt att vara på sin vakt, men ibland kanske man är lite väl cynisk..

Ray Ban Outdoorsman II Rainbow

Är sugen på att par nya solglasögon. Kanske får bli dessa med tanke på att de är klassiska (vissa skulle kalla mig otrendig, jag kallar det tidlös). Det är dessutom bättre att köpa dem här än i Sverige eftersom jag skulle få betala 1400 kr i Sverige medan jag här bara betalar 950, vilket betyder att jag matematiskt sett skulle spara 450 kr på att köpa dem här istället. Älskar att man kan spara genom att shoppa här i USA!!!


Ray Ban Outdoorsman II Rainbow

Mer bilder från Boston

Lägger upp lite fler bilder från Boston. Sista dagen var vädret sådär, lite regn i luften, men vi var mest inomhus i butiker så det gjorde inget :)

När vi åt Surf and Turf i lördags så tog Fredrik ostron till förrätt. Jag har aldrig ätit ostron så jag fick smaka ett. Det smakade inte så mycket.. mest saltvatten blandat med citron. Jag ger det 2 av 5 toasters. Jag skulle nog inte beställa in det själv om jag skulle ta en förrätt.


Den här bilden är typisk för hur det ser ut i Boston runt Copley Square. Fina, gamla kyrkor i sten bredvid en skyskrapa. Rätt häftigt att det är så blandat. Husen var väldigt fina överhuvudtaget i och för sig. Hade inte direkt tackat nej till en lägenhet i Boston.. (hint till F). 


Vi promenerade i Boston Public Gardens, Bostons motsvarighet till NYCs Central Park, dock är BPC rätt mycket mindre. Där träffade vi även på dessa filurer..


Ekorrar! Det kryllade av dem. De var rätt mycket fetare än här i Atlanta. Antar att turisterna i Boston göder dem rejält!

Till söndagsmiddag blev det grillade pilgrimsmusslor med grillad sparris och bakad potatis och till efterrätt blev det crème brûlée för Fredrik och key lime pie för mig. 5 av 5 toasters!


Självklart blev det lite shopping även sista dagen! Ta 5 trosor för $25 på American Eagle Outfitters (så slipper jag att tvätta så ofta), ett par högklackade sandaler i skinn från Zara och en mobiltelefon så att jag inte blir ruinerad av att ringa här borta.

Dags för tv

Skall hämta lite cookies and cream och sedan blir det tv. Eftersom de här på Graduate Living Center där F bor har många internationella studenter har de väldigt många olika tv-kanaler. Vi ser på de amerikanska såklart eftersom de indiska, tyska, japanska m.m kanalerna inte riktigt är vad vi letar efter. Dock kanske jag borde börja kolla lite på de spanska kanalerna när F inte är hemma.. Kanske kan hitta någon novela som jag kan följa så att jag övar min spanska lite samtidigt som jag sysselsätter mig.

Pilar - José! Por qué? Por qué?! Mi novio y my amiga mejor, por qué José?
José - Ay, ay, ay.. Pilar, no ha pasado nada. Ana sólo necesita mi ayuda..

Kanske kan bli något liknande konversationen ovan. Får kolla imorgon!

"Hemma"

Kom "hem" till Atlanta för några timmar sedan. Övertygade mannen om att vi skall äta hemmagjorda köttfärsbiffar med kokt potatis och kantarellsås till middag, så jobbar en äkta hemmafru!

På Publix (mataffären) har de supersmarta plastförpackningar med olika sorters fruktsallad i. Jag och F har lite annorlunda syn på dessa då jag tycker att de är fantastiska medan han tycker att de är sjukt onödiga (ungefär som jag tycker om iPaden som F tänker köpa på fredag).

L - (Lägger ner en förpackning med fruktsallad i korgen)
F - Men vafan, skall du ha en sån där? Så onödigt, kan du inte köpa frukten och skära den i bitar själv istället?
L - Då måste jag ju köpa en hel ananas, en hel melon, kiwi och jordgubbar, det om något är onödigt.
F - Jag tänker inte betala i alla fall.
L - (Tyst)
F - Jag tänker inte betala!
L - Jaja, jag betalar den själv..

Logan International Airport

Jag och F sitter och väntar på att få gå ombord på planet till Atlanta. Igår köpte jag en amerikansk mobil så nu behöver inte F vara orolig när jag åker och shoppar ensam eller går till gymmet. Det känns bra. Köpte den billigaste telefonen de hade med kontantkort. Den kostade $14.99 och då ingick $15 att ringa för, en bra deal tyckte jag! Mobilen jag köpte är nästan lika bra som min svenska mobil, jag vet inte om det är ett gott eller dåligt tecken.. Antar att jag inte är så tekniknördig av mig.

Boston i bilder

Här kommer lite bilder från Boston igår. Tar sjukt lång tid att ladda upp bilder så lägger upp fler här imorgon när vi är tillbaka i Atlanta :)


Jag och Fredrik framför ett av Harvards bibliotek. Försökte övertyga F att vi skulle smyga in, men eftersom det stod på en skylt utanför att enbart personer med Harvard-id fick komma in så gick det inget vidare.


Vid Harvard Business School. De har ganska mycket finare lokaler än universiteten hemma i Sverige.. Dock har jag ingen aning om hur de ser ut på insidan. Kanske är interiören lika gammal som exteriören.


På MIT-shopen (Massachusetts Institute of Technology) hittade jag den här roliga tröjan. Om jag hade läst på Chalmers hade jag köpt den, men att ha den på handels känns aningen vågat så jag avstod.


Boston skyline med Charles River framför. Vi hade till och med sol, men som ni ser har isen inte riktigt försvunnit än.


Dagen avslutades på Durgin Park där vi åt Surf and Turf (hummer och oxfilé). Åt tills jag såg gravid ut och då åt jag lite till. Supergott! Jag fick dessutom bejaka min politiska sida genom att få låna en palestinasjal (aka hakklapp), inte helt fel! Ni ser ju hur nöjd jag ser ut?! :)

Jag ♥ Boston!

Boston har verkligen överträffat förväntningarna! Jättefin stad med trevliga människor, god mat och bra shopping. Det är väldigt roligt hur gammalt möter nytt här för i ena stunden går man förbi en skyskrapa för att i nästa gå förbi en gammal kyrka. 

Igår var vi uppe och kollade på Harvard och MIT (Massachusetts Institute of Technology). Maffiga byggnader som är några århundranden gamla som bara skriker intelligens. Deras studentbostäder var aningen finare än våra också, i alla fall från utsidan, insidan är förmodligen sämre än våra så kanske inte skall klaga ändå :)

På kvällen blev det middag på en restaurang som Fredriks pappa hade rekommenderat. Surf and Turf tog jag, en bit oxfilé och hummer och gissa om det blev hummer. En HEL hummer var det tydligen, men eftersom jag är väluppfostrad så åt jag upp hela, vad gott det var! Supertrevlig servitris som smickrade genom att säga att jag luktade gott, det gillar vi! Ger restaurangen 5 av 5 toasters!

Bilder lägger jag upp senare!

Dagens shopping!

Det blev lite shopping idag, Boston levererar! En bikini och några sminkborstar. Älskar Sephora! Världens bästa sminkbutik, den måste komma till Sverige snart! Dock har jag lovat F att han inte behöver gå in i någon mer Sephora medan jag är här i USA så får åka till Lenox Square själv i Atlanta eller muta F med en glass/kaffe.



Bikinin är mer knallrosa i verkligheten, ser lite blek ut på bild. Kunde blivit barbiekänsla, men i och med att jag inte är platinablond så är det lugnt :)

Boston!

Nu är vi framme på hotellet i Boston. Fint litet hotell som är lite boutiquestyle tror jag (vad det nu kan vara, men det låter bra). De har till Fredriks stora glädje gratis wifi som han genast började använda. Surt för mig då gratis wifi = mindre uppmärksamhet till Louise..

Dags att ta en runda på stan och spana in vad Bostons shoppingutbud har att erbjuda. Får bli lunch snart för magen kurrar och godispåsen är i riskzonen.

Hemma efter hockeyn



Såhär nöjd var jag när fick kanderade popcorn och en liten läsk (stor läsk om vi hade varit i Sverige, i USA gäller "the bigger, the better - the biggest, the best"). Matchen var helt okej, dock förlorade Thrashers, kasst.. Vi får gå på hockey nästa vecka igen, då kanske de kan vinna!

Har precis packat klart inför Boston imorgon. Lämnade lite plats i väskan för shopping, det gäller att skapa sig tillfället att shoppa :) (Så gör nog en äkta hemmafru..)

Debatt

Kollade precis på debatt på SvtPlay. Det handlade först om bloggare och sedan om de som bodde på barnhem eller hos fosterfamiljer under 60- och 70-talet. Rätt skilda ämnen..

Blir lite förbannad när de försöker tvinga på Alexandra Nilsson (Kissie) ansvar för att hon enligt dem är en förebild. Give her a break!!! Hon får väl skriva om vad hon vill och sedan är det ju faktiskt upp till var och en att gallra i vad hon skriver. Bara för att hon har en miljon läsare så måste hon väl inte bli någon Heliga Birgitta och sitta hemma och virka på kvällarna. Blir så trött på dessa prettojournalister och andra bloggerskor som är bittra. Fine, Kissie har sabbat sitt varumärke och hon är en dålig förebild, men hon är myndig och har rätt att göra vad hon vill. 

De som bodde på barnhem har jag inte så mycket att säga om. Förstår att de har ett stort sår i själen på grund av en trasig barndom, men jag tror inte att pengar läker detta sår. Tror snarare på att de skall få upprättelse genom en ursäkt och terapi för att kunna bearbeta sina minnen. Ursäkten bör dock inte komma från F. Reinfeldt, (han var väl knappt född när dessa händelser skedde?), utan från någon av de som var ansvariga på 60- och 70-talet.

Over and out.

Go Thrashers!

Idag har jag spanat in den delen av campus där massa sororities och fraternities ligger. Det är alltså föreningar för antingen tjejer eller killar som F så fint förklarade. Sororities för tjejer och fraternities för killar. Så, det var dagens bidrag er allmänbildning.

Området ser ut ungefär som ett svenskt välbärgat villaområde, aningen sunkigare kanske med tanke på att det hålls en hel del fester där. Dock såg man väldigt tydlig skillnad på vilka som var sororities och vilka som var fraternities eftersom hälften av husen hade fina trädgårdar med blommor prydligt planterade medans det utanför den andra hälften satt killar i fåtöljer och chillade. Kan bara tänka mig hur vår lägenhet skulle se ut om F hade det yttersta ansvaret.. (Just kidding, jag är övertygad om att F skulle bli en fantastiskt, om än väldigt rastlös, hemmaman :))

Ikväll skall vi iväg och kolla på hockey. Thrashers möter Ottawa så det blir lite svenskmöte i alla fall, trist dock att Atlanta bytte bort två av sina svenskar.. Får heja dubbelt så mycket på de som är kvar ända tills F skäms för att jag gormar och skriker så mycket att han ber mig att vara lite tyst. Detta leder i sin tur till att jag blir grinig och vägrar att säga något alls ända tills jag tröttnar på att vara grinig och allt blir som vanligt igen. Trevlig kväll!

Jag och Fredriks Thrashers-flagga!

Hemmafruväninnor?

Eftersom sysselsättningen här borta är rätt låg fick jag frågan om det inte finns fler hemmafruar här i närheten. Funderar seriöst på att knacka dörr borta på Family Housing Center. Dock är jag osäker på om de som bor där verkligen kan prata engelska och om de ens skulle öppna dörren för en okänd människa, jag skulle ju lika gärna kunna vara en mormon som är ute och försöker konvertera folk.. Får nog arbeta upp lite mer mod innan jag går dit.

Tror att jag får ta en löprunda under tiden och inviga mina nya shorts, det är ju ändå 15 grader varmt!

Att tvätta som en hemmafru

Här på Graduate Living Center har de en tvättstuga. Man behöver inte boka tid där, men man måste däremot betala $1,25 per tvätt. Ovärt tyckte jag och gjorde som en äkta hemmafru skulle göra, handtvätta! Dock tror jag att jag får ge upp om det skulle bli mer tvätt än lite underkläder och två par strumpor, men hittills går jag efter mottot:
The less you spend on unnecessary things, the more you can spend on shopping!

Ps. Skulle inte detta funka får jag helt enkelt ta till Maria Montazamis husmorsknep, nalla från matkassan!

Lenox Square

Idag har vi varit på ett shoppingcenter här i Atlanta som heter Lenox Square. Det är ett helt okej shoppingcenter, har varit på både bättre och sämre. Dock var jag lite besviken på Victorias Secret. Var där för att kolla bikinis, men det var ett magert utbud de hade och inget som föll mig i smaken, typiskt.. Istället köpte jag mig ett par träningsshorts (snarare hotpants med svenska mått mätt, men tydligen har alla amerikanskor sådana och jag vill inte vara sämre). 

Eftersom vi åker till Boston på fredag hade jag dessutom lite smått panik eftersom jag inte har några ordentliga skor (har enbart ballerina och flipflops med mig) och i Boston är det runt 5 grader varmt vilket betyder att mina skor inte är lämpliga. Det slutade med att jag glad i hågen satt på Metron på väg hem med ett par nya höga klassiska Converse i påsen. Jag har dessutom tänkt köpa ett par med amerikanska flaggan när vi åker till en outlet som ligger utanför Atlanta. Man kan inte få för många Converse!

Tips för att slippa ha en man som tycker att man shoppar för mycket:
Låtsas att alla inköp är planerade sedan tidigare även om det är ett impulsköp. ("Åh, den här har jag velat ha hur länge som helst. Det var en av de saker som jag planerade att köpa innan jag åkte hit.")

Kvällsmys

Jag har idag trott att det är Fettisdagen, men tydligen är jag en vecka för tidig. Det hindrar oss dock inte från att äta semlor idag ändå eftersom jag har tagit med mig semmelbullar och mandelmassa hit! Skall bli gott såhär på kvällskvisten! Man måste ju dessutom hålla liv i de svenska traditionerna trots att man inte befinner sig i Sverige, det gör en riktigt hemmafru i alla fall!


Sysselsättning

Hittills har mina dagar här bestått av att:
1. Läsa bloggar
2. Titta på tv
3. Facebook

Jag börjar känna mig smått uttråkad och vet inte riktigt hur jag skall sysselsätta mig. Vad gör egentligen hemmafruar för att få tiden att gå? Imorgon har jag tänkt gå till ett gym som jag har kollat ut. En hemmafru måste ju vara snygg, men man kan ju inte spendera hela dagarna på gymmet, vad gör man med resten av tiden?

Mannens lilla lya

Ni kanske är nyfikna på hur vi bor här borta? Vissa skulle säga att det är ett överflöd av lyx, men jag skulle vilja säga att det är den standard som vi är vana vid!


Här kan ni se sovrummet.



Här har ni vardagsrummet.



Till sist min stora stolthet, vår walk-in-closet! (Jag skulle nog kunna gå in i den om vi inte hade något i den.)



Lyxigt va?!

Thunderstorm

Idag har vi fått känna på ett fenomen som tydligen är väldigt vanligt här i Atlanta, en thunderstorm, alltså åskoväder. För mig och Fredrik var det inga problem eftersom vi befann oss inomhus när det började, men för Fredriks två lägenhetskompisar var det inte lika roligt eftersom de precis var på väg till skolan. Den ena vände och den andre fortsatte. Vet inte vem som blev blötast, tror att det blev dött lopp..

RSS 2.0