En klänning att döda för.

Om denna klänning hade varit min hade jag vägrat att ta av mig den. Jag hade haft den på mig till skolan, hemma när jag äter godis och kollar på tv, på väg till gymmet (dock inte på gymmet, för jag svettas som en gris när jag tränar) och framförallt på varenda finare tillställning som jag någonsin kommer att gå på (önsketänkande).

Om jag är svag för något så är det just denna typ av klänningar och Hilary Swank är så vacker i den att jag dör lite varje gång jag ser bilden.

Tacksamhet

Låter som om jag skall dra en skön predikan, men icke sa nicke! Tacksamhet i det här fallet gäller mannen.

Konversationen löd såhär:

L - Du, vi kanske skall äta lax ikväll?
F - Nää, jag åt det två dagar i rad innan du kom hit. Kan vi inte hämta lite kinesiskt istället..?
L - Jaha.. men jag kan göra köttbullar om du vill. Så kan du få hemmagjorda köttbullar med kantarellsås och kokt potatis, det blir väl gott?
F - (Tyst) 
L - Eller?
F - Kan vi inte köra kinesisk bara?

Det är inte lätt att försöka vara huslig när man blir motarbetad. Dock finns ju talesättet "skam den som ger sig!", tror att jag får anamma detta i fortsättningen..

sömnig igelkott

Världens sötaste bild! Så trött känner jag mig och nu skall vi enligt mannen laga mat.. Laga mat kan han göra själv så tar jag en powernap, godnatt!

Jetlag

Kom fram till Atlanta för några timmar sedan. Jag och mannen har varit och handlat lite mat och just nu pluggar han och jag sitter här vid datorn. Börjar känna hur jetlagen kommer krypandes..

Kommer nog bli en del shopping på denna resa med tanke på att jag redan på Amsterdams flygplats köpte mig en väska och en neccessär. Bådar gott inför de kommande veckorna. Mannen hade till och med gjort plats för mina kläder i garderoben och köpt nya galgar till mig så plats finns det också!

Resplan

Åker till Atlanta den 27/2. Sedan blir det en långweekend i Boston (dit mannen lurade mig utan att jag fick veta medeltemperaturen i mars, 0-5 grader(!), kommer att frysa ihjäl) 4-7/3. Under mannens spring break måste vi åka någonstans så 18-28/3 blir det Turks and Caicos islands. Där är medeltemperaturen lite mer tilltalande, 22-27 grader! Tillbaka till Sverige åker jag 9/4. Kommer att bli en skön hemmafruvistelse.

Amerikansk mat

Har funderat lite på det här med amerikansk mat. Mannen är ju ett stort fan av hamburgare, pizza och pancakes vilket gör att han nu lever the american (food) dream. Har insett att detta kan bli mitt fall när jag åker till USA.
Här hemma är man duktig och äter sallad och tränar (nåja, inte ljuga för bloggen), försöker träna minst 4 dagar i veckan. Dock känner jag på mig att den där nyttigare och hälsosammare versionen av mig själv eventuellt får stanna hemma såvida jag inte kan få mannen att sluta äta skräp. Å andra sidan.. det finns ju inget som är så gott som baconcheeseburger med guacamole. Äh, vafan, man har ju alltid överlevt beachen tidigare så varför skulle man inte göra det i år igen!

Som ett barn igen..

Idag är det tre dagar kvar tills jag åker. 06:25 på söndag går flyget till Amsterdam där jag sedan skall byta plan för att åka vidare till Atlanta.

Längtar så mycket att jag har börjat bete mig som ett barn dagarna innan julafton, jag går och lägger mig tidigt för att det skall bli nästa dag så fort som möjligt. 

Har dock lite problem med vad jag skall packa, samtidigt som jag vill packa så lite som möjligt för att få shoppa så mycket som möjligt (det är väl det hemmafruar gör?) så vill jag ju ta med mina favoritplagg, ALLA mina favoritplagg. I och för sig hade det inte skadat att köpa sig en ny resväska i USA och fylla den med nya inköp. Skönt, nu börjar man komma in i äkta hemmafrutänk!

RSS 2.0